Swarte Toer van Doetie's Geiten, Goudse Oude kaas van Schapenstreek, Pesto, Tapenade, Gegrilde groenten, Home Made Toast en Crêpes Suzette van Defour, Brood van Klaas bakt ze, een heerlijke Frysante van Wijngaard de Frysling of de 0% Rosé Langerdijker Bruis van wijndomein de Koen.

Hiernaast kun je klikken op één van de  BoerenBorrelBoxen die door ons zijn samengesteld. Dat is de BBB-Lux, de BBB-Vega, de BBB-Bier+Worst en de BBB-Hollandse Neut.

Aangezien ook wij altijd seluf willen kiezen is er ook de BBB-Eigenwijs. Daarop kun je zelf kiezen door aan te vinken op het formulier.

 

 

 

 

TIP: Heb je een bepaalde Box op het oog maar wil je iets extra's uit een andere doos bestellen? Dan kun je dat ook op het bestelformulier aangeven.Friese Coppa van Jaap van de Kempenaer, Grutte Witte van Doetie's Geiten, Goudse Oude kaas van Schapenstreek, Pesto, Crêpes Suzette, Home Made Toast van Defour, Brood van Klaas bakt ze, en een heerlijke Frysante van Wijngaard de Frysling of de 0% Rosé Langerdijker Bruis van wijndomein de Koen.
Maandelijks wisselend bier. Deze maand:
6 Pils van Brouwdok: 2x Wad Weizen, 2x De Dokwerker, 2x Us Ale, Friese Coppa, Mosterdworst en Venkelworst, Chorizo en Fries Spek van Jaap van de Kempenaer.
Maandelijks wisselend. Deze maand:
6 Pils van Brouwdok: 2x Wad Weizen, 2x De Dokwerker, 2x Us Ale, een fles heerlijke Rosé van Wijngaard de Koen. En een fles heerlijke
Frysante van Wijngaard de Frysling.

48,50
48,50
44,50
47,50
BBB-VEGA BBB-LUX BBB-BIER+WORST BBB-HOLLANDSE NEUTKlik en Kies voor de complete bestellijst en stel je eigen BoerenBorrelBox samen.

klik voor prijs
BBB-EIGENWIJS

Bestellen

Alg. voorw.

Over ons

Faq

Over de boeren

GESLOTEN!
We zijn op dit moment gesloten. Lekker even zelf aan het borrelen en nadenken over de volgende stappen.
Misschien wel een winkel, waar je deze en andere lekkere dingen van de boeren uit de streek kunt kopen. We zullen niet te lang nadenken en houden je op de hoogte. Kijk vooral even bij de boeren en producenten met wie we samenwerken.

Mocht je nu heel erg omhoog zitten, neem dan via de mail contact op. Dan kunnen we je misschien toch helpen.

Tot snel,
Nicolas en DaisyFriese Coppa van Jaap van de Kempenaer, Grutte Witte van Doetie's Geiten, Goudse Oude kaas van Schapenstreek, Pesto, Crepes Suzette, Home Made Toast van Defour, Brood van


Friese Coppa van Jaap van de Kempenaer, Grutte Witte van Doetie's Geiten, Goudse Oude kaas van Schapenstreek, Pesto, Crepes Suzette, Home Made Toast van Defour, Brood van Klaas bakt ze, en een
heerlijke Frysante van Wijngaard de Frysling of de 0% Rosé Langerdijker Bruis van wijndomein de Koen.

48,50


Maandelijks wisselend bier.
Deze maand:
6 Pils van Brouwdok:
2x Wad Weizen, 2x De Dokwerker, 2x Us Ale, Friese Coppa, Mosterdworst en Venkelworst, Chorizo en Fries Spek van Jaap van de Kempenaer.

44,50
BBB-LUX BBB-BIER+WORST


Maandelijks wisselend.
Deze maand:
6 Pils van Brouwdok:
2x Wad Weizen, 2x De Dokwerker, 2x Us AleFles heerlijke Rosé van Wijngaard de Koen.
Fles
heerlijke Frysante van Wijngaard de Frysling.

47,50
BBB-HOLLANDSE NEUT


Swarte Toer van Doetie's Geiten, Goudse Oude kaas van Schapenstreek, Pesto, Tapenade, Gegrilde groenten, Home Made Toast en Crêpes Suzette van Defour, Brood van Klaas bakt ze, een heerlijke Frysante van Wijngaard de Frysling of de 0% Rosé Langerdijker Bruis
van wijndomein de Koen.

48,50
BBB-VEGA


Klik en Kies voor de complete bestellijst en stel je eigen BoerenBorrelBox samen.

klik voor prijs
BBB-EIGENWIJS

Hieronder kun je klikken op één van de  BoerenBorrelBoxen die door ons zijn samengesteld. Dat is de BBB-Lux, de BBB-Vega, de BBB-Bier+Worst en de BBB-Hollandse Neut.

 

Aangezien ook wij altijd seluf willen kiezen is er ook de BBB-Eigenwijs. Daarop kun je zelf kiezen door aan te vinken op het formulier.

TIP: Heb je een bepaalde Box op het oog maar wil je iets extra's uit een andere doos bestellen? Dan kun je dat ook op het bestelformulier aangeven.