Waarom hebben jullie geen automatische winkelwagen?

Goede vraag! Het is niet uit principe en ook niet om het je extra lastig te maken. Daarom excuses voor het ongemak! We zijn er hard mee bezig. Iedere dag werken we aan de website om hem weer iets beter te laten werken. We werken met een eigen programma. Dat geeft veel vrijheid maar kost  tijd om uit te zoeken hoe dingen werken. Maar we zijn er mee bezig!

 

Blij Alcohol vrij!

We hebben in onze paketten heerlijke wijnen. Voor hen die 0% willen, hebben we de 0% Langerdijker Bruis van Wijndomeien de Koen. Geef bij opmerkingen aan dat je deze ipv wilt, dan kom het helemaal goed!

NB. Als je deze extra wilt hoef je dit alleen in het formulier aan te vinken!

 

Met welke boeren en producenten werken jullie samen?

Met Jaap van de Kempenaer uit Echtenerbrug, Doetie's Geiten, Schapenstreek uit Lutjebroek, Wijngaard de Frysling uit Twijzel, Wijndomein de Koen uit Zuid Scharwoude, Brouwdok uit Harlingen, Klaas bakt ze, uit Amsterdam. Daarnaast zijn er een aantal producten van ons eigen merk Defour.

 

Zoeken jullie nog andere boeren en producenten om mee samen te werken?

Dat lijkt ons super leuk! Als je je eigen producten maakt komen we graag een keer bij je kijken en proeven!

 

Kun je ook je eigen pakket samenstellen?

Ja, dat doen we nu ook. Met de BBB-Eigenwijs kun je zelf kiezen. Vanaf €49,50  wordt ook deze kosteloos bij je thuis bezorgd. Onder de €49,50 worden verzendkosten gerekend vanaf €6,95

 

Kun je ook meer pakketten tegelijk bestellen?

Ja zeker! Je kunt meer pakketten tegelijk bestellen. Zet het in het vakje opmerkingen en het komt goed! Neem bij een afname van meer dan 10 pakketten even contact op.

 

Voor hoeveel personen zijn de BoerenBorrelBox-Lux en Vega?

Je kunt er zeker met 3 a 4 personen van borrelen. Als iedereen wijn drinkt kun je er eventueel een extra fles bij bestellen. Met de Eigenwijs kun je het natuurlijk zo bond maken als je wilt!

 

Voor andere vragen kun je ons mailen. Graag zelfs, dan nemen we ze over in het overzicht. Tot die tijd, stel je vraag: info@boerenborrelbox.nl

VEEL GESTELDE VRAGEN Overzicht van de tot nu toe meest gestelde vragen:
VEEL GESTELDE VRAGEN